Pecara ušminkana pred derbi

Meč se igra u nedjelju

Pecara ušminkana pred derbi

Samir Mlaćo, foto: A. Balić

U nedjelju se  na stadionu Pecara u Širokom Brijegu igra derbi meč 9. kola Lige za prvaka između Širokog Brijega i Željezničara.

Oba tima osigurala su plasman u Evropu, ali bez obzira na to, očekivati je kvalitetan meč sa dosta pogodaka, te će publika na Pecari sigurno uživati.

U Širokom Brijegu vrše posljednje pripreme za ovaj meč, a danas se radilo na ušminkavanju Pecare koja zaista izgleda evropski.

Nadamo se da će i na tribinama sve proteći u fer i korektnoj atmosferi, a kako izgleda dom NK Široki Brijeg dan uoči duela sa Željezničarom, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi