Nije u planovima struke Splićana

Šehić se vraća sa posudbe, a zatim napušta Hajduk?

Samir Mlaćo

Iza nogometaša Hajduka je još jedna veoma loša sezona.  Splićani su kolo prije kraja zauzimaju tek treće mjesto, a trofeja će se pokušati domoći u finalu Kupa protiv ljutog rivala Dinama.

Splićani su igrali toplo-hladno ove sezone, činilo se da će možda i napraviti čudo te pomrsiti račune Dinamu, međutim to se na kraju desilo.

Izvjesno je i da će doživjeti promjene u igračkom kadru, a siguran u rubrici koja se odnose na one koji će napustiti Poljud je nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac BiH Edin Šehić.

Šehić je protekli period proveo na posudbi u Rudaru iz Velenja, gdje je u 13 utakmica upisao i tri pogotka, te dodao dvije asistencije.

Na Poljudu navodno ne računaju na 23-godišnjeg Šehića, iako ima važeći ugovor do ljeta 2020.godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.