Na Poljud stigao odgovor Slavena Bilića

Navijači Hajduka potajno vjeruju u čudo

Na Poljud stigao odgovor Slavena Bilića

S. Mlaćo

Iako je do prije par kola u Splitu 'tinjala' nada da titula prvaka može doći na Poljud, nakon jučerašnjeg remija sa Slavenom iz Belupa (0:0).

Splićani su tako došli tek na treće mjesto s obzirom da ih je prestigla i Rijeka koja je u velikom derbiju savladala Dinamo sa minimalnih 1:0.

Navijači su naravno nezadovoljni, a ovih dana sa Hajdukom se povezuje i Slaven Bilić, koji je posljednji angažman imao u engleskom West Hamu. Međutim, od toga sigurno neće biti ništa.

"Hajduk? Ma povratak ne dolazi u obzir, premda Hajduk meni neopisivo mnogo znači. Mene je Hajduk lansirao kao trenera, iako se tijekom igranja nogometa nisam vidio u toj ulozi. Međutim, dogodilo se, zamijenio sam Nenada Gračana, zagrijao se i po svemu poslije igračke ostvario i dobru trenersku karijeru", kazao je nekadašnji selektor Hrvatske.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bilić ovih dana odmara u Splitu, ali je očekivati da neće dugo biti bez angažmana.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi