Hajdukov 'Donnarumma' pravi transfer koji će uzdrmati Hrvatsku

Žele ga Englezi

Hajdukov 'Donnarumma' pravi transfer koji će uzdrmati Hrvatsku

E. Škorić

Mladi Hajdukov golman Karlo Letica (21) na meti je mnogih velikana i teško da će ostati u Hajduku.

Letica se nedavno povezivao s Real Madridom, ali prema pisanju The Suna, u trku za njegov potpis uključuju se i engleski klubovi Manchester United i Newcastle.

Saga oko Letice mogla bi se usporediti s onom Gigija Donnarumme, pošto i mladog golmana Milana također već dugo vremena traže najveći timovi na starom kontinentu.

Navodno je menadžer Newcastlea Rafael Benitez slao svoje skaute da prate Leticu na meču Hajduka, dok bi i Jose Mourinho volio da u timu ima takvog perspektivnog čuvara mreže.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Navodno bi klub koji želi Leticu morao uplatiti Splićanima devet miliona eura na ime obeštećenja, a mladi golman je ranije kazao da ne može sada misliti o Realu ili nekom velikanu, već da se mora fokusirati na partije u dresu Hajduka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi