Šta će se to dešavati na meču Zvijezda - Iskra

Status trenera TOŠK-a uzburkao duhove: Je li susret u Gradačcu dogovoren?

Edmir Škorić

U TOŠK-u iz Tešnja sumnjaju u regularnost sutrašnje utakmice u Gradačcu između Zvijezde i Iskre.

TOŠK je trenutno 13. sa 26 bodova, Iskra iz Bugojna ima isto 26, pa slijedi Jedinstvo s 24 i Travnik s 20 bodova, što će reći da nas do kraja čeka dosta uzbuđenja u borbi za ostanak u Prvoj ligi FBiH.

Tešanjci su se pobunili kako bi Iskra sutra mogla dobiti favorizovanu Zvijezdu u Gradačcu, pa je tako trener TOŠK-a Ajdin Mrguda ostavio zanimljiv status na Facebooku.

Da li Mrguda nešto predviđa, to samo on zna, a svakako da će biti zanimljivo pratiti dešavanja iz Gradačca, ali i ostalih prvoligaških terena, obzirom da još ništa nije odlučeno ni u vrhu, a ni u donjem dijelu tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, do kraja je ostalo da se odigraju još četiri kola, a trenutno je lider Sloga iz Simin Hana sa pet bodova više u odnosu na Olimpik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.