Sudije dobile posebne kamere

Spektakl u Beogradu: Pogledajte kako izgleda meč Eurolige iz ugla sudije

E. Čaušević

Veliko finale završnog turnira Eurolige između Real Madrida i Fenerbahčea igra se večeras u Beogradu.

Ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju početak finalne utakmice Reala i Fenera od koje se očekuje još jedan spektakl. Euroliga se potrudila da završni turnir u Beogradu zaista bude na vrhunskom nivou, a to su pokazali već u polufinalnim utakmicama.

Na završnom turniru Euroliga je odlučila da gledateljima pokaže kako izgleda utakmica iz ugla sudije. Mnogi su se vjerovatno pitali kako je biti sudija u ovako važnim utakmicama, a Euroliga se potrudila da prenese barem dio amosfere iz ugla sudija koji su nosili posebne kamere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.