Prognozirao finale Lige prvaka

Del Bosque: Salah? Svejedno, bit će 4:1 za Real

Trofejni španski trener Vicente del Bosque uvjeren je kako će njegov nekadašnji klub Real Madrid bez problema i ove godine osvojiti Ligu prvaka.

Real je na putu do finala izbacio PSG, Juventus i Bayern, a da Kraljeve ništa ne može zaustaviti da još jednom osvoje titulu uvjeren je i Del Bosque, koji se usudio i prognozirati rezultat.

"Real ima najbolji tim u Evropi, ali to moraju da podvrde u subotu. Iskreno, smatram da će Real slaviti protiv Liverpoola sa 4:1", kazao je Španac.

Dotakao se Del Bosque i Liverpoolovih fudbalera. Prema njegovom mišljenju, ni jedan od njih, pa ni Salah, ne bi mogao igrati u Realu.

"Ne mogu da pronađem igrača Liverpoola koji bi unaprijedio Real, čak ni Salah ne bi imao mjesta. Bale i Benzema su jako dobri, Karim jedno vrijeme nije bio u formi, no u posljednje vrijeme se probudio. Njih dvojica, kao i Ronaldo, Asensio i Vasquez su na istom ili višem nivou od Salaha", zaključio je Del Bosque.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Del Bosque je vodio Real u razdoblju od 1999. do 2003. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.