Jedan od najbitnijih fudbalera Liverpoola ipak je 100 posto spreman za veliko finale.

Brojni mediji nasjeli na troll profil

Lažni profil uzrokovao paniku: Firmino je 100 posto spreman

Jedna od vijesti koja je jučer digla prašinu na Twitteru, ali i paniku među navijačima Liverpoola, je ona da se povrijedio Brazilac Roberto Firmino.

Dopisnik The Timesa koji prati Liverpool Paul Joyce je navodno na Twitteru napisao da se Firmino povrijedio na treningu i da je upitan za finale Lige prvaka, a na vijest su nasjeli mnogi, uključujući i nas.

Ipak, ispostavilo se da je u pitanju lažni profil dopsnika The Timesa tako da cijela stvar pada u vodu, odnosno prava istina je da je Firmino 100 posto spreman za utakmicu i da nema nikakvih problema. Brojnim navijačima Liverpoola srce je stalo nakon što su čuli za ovu informaciju, a sada sigurno mogu odahnuti.

Podsjetimo, Firmino je jedan od ključnih fudbalera Liverpoola koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao ukupno 27 golova i upisao 17 asistencija. Sigurno da će i u velikom finalu Lige prvaka biti od koristi za svoj tim i da će biti jedna od glavnih prijetnji po gol Keylora Navasa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale u Kijevu na rasporedu je u subotu navečer od 20.45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.