Nije baš neki fan F1

Formula joj prolazi ispred kuće, ali njoj je bitniji mobitel

Endin Čaušević

Utrka za veliku nagradu Monaca tradicionalno je jedna od najuzbudljivijih i utrka koja ljubiteljima Formule 1 donese sve ono zbog čega vole ovaj sport.

Treninzi u Monacu počeli su prije nekoliko dana, a jutros je na programu bio treći posljednji trening. Ljubitelji najbržeg cirkusa na svijetu imaju priliku vidjeti sve i svašta na ulicama Monaca, no ima i onih kojima to nije uopšte bitno.

Naime, pojavile su se zanimljive fotografije djevojke kojoj uopšte nije bitno što joj bolidi prolaze tačno ispod kuće. Ona se fokusirala na sunčanje i svoj mobilni telefon, a tek u nekoliko navrata je onako "provirila" da vidi šta se to dešava ispred.

Sigurno da bi svaki iskreni fan Formule 1 dao sve samo da ima šansu da prati utrku za Veliku nagradu Monaca. Kvalifikacije se na programu danas od 15 sati, a utrka sutra od 15:10 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.