Ostaje u Doboju kod Kaknja

Damir Sadiković potpisao novi ugovor

Samir Mlaćo

Nekoliko prvotimaca Mladosti ovog ljeta ističe ugovor sa Dobojlijama, a jedan od njih je i vezista Damir Sadiković koji je krajem septembra prošle godine priključio ovom timu, te ove sezone upisao osam nastupa.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH nakon odlaska iz Slovenije bio je bez kluba i skrasio se u Mladosti do kraja nedavno završene sezone. Ovih dana dogovorio je nastavak saradnje sa timom koji s klupe predvodi Nermin Šabić i potpisao je dvogodišnji ugovor (1+1).

Ovu informaciju je Sadiković potvrdio za SportSport.ba.

Sadiković je ponikao u Radniku iz Hadžića, zatim nastupao za Željezničar, a oprobao se i u slovenskom NK Krško. U Mladosti vjeruju da će kada prođe kompletne pripreme sigurno biti veliko pojačanje za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.