Turski kuhar našao trenutak

Nije mogao bizarniji način da se skupe lajkovi? Ni Salahu baš nije pravo...

Edmir Škorić

Mohamed Salah jučer se povrijedio još u prvom poluvremenu finala Lige prvaka protiv Real Madrida i navodno je upitno hoće li biti spreman za Svjetsko prvenstvo.

Salaha je povrijedio Sergio Ramos i Egipćanin je sinoć u utakmici sezone, kada se od njega najviše očekivalo poslije nevjerovatnih partija moroa prerano da izađe iz igre.

Vidjelo se na njegovom licu da mu je teško palo, a posebno jer možda ne bude spreman za Mundijal.

Ali nije to turskog kuhara Nusreta Gokcea s nadimkom Salt Bae smetalo da napravi selfie, kojeg mediji smatraju trenutno najbizarnijim mogućim.

Poznati kuhar koji se proslavio po objavama na Instagramu ulovio je Salaha koji je s gipsom na ruci pozirao tek reda radi, a na licu mu se vidjelo da sada baš nije dobar trenutak za poziranje i slike koje će donijeti hiljade lajkova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.