Salah progovorio na bosanskom: Lovren ga naučio da kaže jednu riječ!

Zanimljiv razgovor dvojca Liverpoola

Salah progovorio na bosanskom: Lovren ga naučio da kaže jednu riječ!

Mohamed Salah je naučio i jednu riječ na bosanskom, istina ne baš tako lijepu. 

Egipatski fudbaler je očito omiljen u svlačionici Liverpoola, a izgleda da je veliki prijatelj sa Zeničaninom Dejanom Lovrenom.

Njih dvojica se pojavljuju u zanimljivom video klipu kojeg je Salah objavio na društvenim mrežama. Na istom Egipćanin prilazi Lovrenu i nakon što se ovaj okrene govori mu: Mrš!

Naravno, u pitanju je neka šala između njih dvojice kroz koju smo saznali da Salah zna ponešto izgovoriti i na jeziku sa ovih prostora. Ruku na srce, Lovren ga nije baš naučio lijepim riječima, ali svakako da je to sve dio njihove šale.

Podsjetimo, atmosfera u svlačionici Liverpoola je te noći bila sjajna jer se klub plasirao u finale Lige prvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kettenhund
Valjda na hrvatskom, ako ga je Lovren ucio?
17 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi