Latvijci žele vezistu Mladosti

Stigla zvanična ponuda za Adnana Šećerovića

S. Mlaćo

Mladost Doboj Kakanj će u ljetnom prelaznom roku ostati vjerovatno i bez veziste Adnana Šećerovića. Naime, Šećeroviću je istekao važeći ugovor sa Dobojlijama, a na stolu već ima nekoliko ponuda.

Između ostalih  za sada je pristigla ponuda iz latvijske FC Rige koja 26-godišnjem vezisti nudi dvogodišnji ugovor (1+1), te veoma kvalitetne uslove, ali nije poznato da li će se transfer i ostvariti.

"U narednih sedam dana ću odlučiti šta i kako. Hvala Bogu ponuda ima, to je najbitnije", kazao je Šećerović za SportSport.ba.

Ono što je izvjesno jeste da će Šećerović napustiti Mladost, ali nije isključeno ni da ostane u BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šećerović je u januaru debitovao za "A" reprezentaciju naše zemlje, te potvrdio svoje kvalitete, a osim Mladosti nosio je dres Slavena, Rode, Nijmegena, Fortune Sittard, Maastrichta, Slobode, A. Lustenau, Radnika iz Bijeljine...

Ove sezone u Premijer ligi BiH je upisao 27 nastupa uz jednu asistenciju uz dva nastupa u Kupu BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.