Velić o interesu Sarajeva: Niko me nije kontaktirao, volio bih se okušati u jačoj sredini

Ističe mu ugovor sa Mladosti

Velić o interesu Sarajeva: Niko me nije kontaktirao, volio bih se okušati u jačoj sredini

S. Mlaćo

Adi Adilović je na kraju ove sezone završio igračku karijeru. Sada već bivši golman FK Sarajevo odlučio se povući, pa će FK Sarajevo gotovo sigurno u potragu na pojačanjem na golmanskoj poziciji.

Siguran je ostanak Bojana Pavlovića, a sa bordo timom povezuje se čuvar mreže Mladosti Doboj Doboj Kakanj Emil Velić. Velić se za SportSport.ba iz Slovenije gdje odmara nakon završetka sezone.

"I ja sam to pročitao, ali kontakata nije bilo. Nalazim se na odmoru, te sam sve prepustio agenciji koja me zastupa. Za sada to je to", kazao je Velić.

Ovog ljeta ističe mu ugovor sa Mladosti, ali ne isključuje mogućnost ostanka u Doboj Kaknju.

"Sjedili smo, razgovarali i blizu smo dogovora. Za sada sam tu, ali sigurno da su moje ambicije da se okušaj u jačoj sredini, pa i kvalitetnoj ligi. Ne žurim, prvo ću razmisliti ako dođe ponuda i onda odlučim šta je najbolje", dodao je 23-godišnji golman.

Ove sezone Velić je u Premijer ligi upisao 23 nastupa, te dva u Kupu BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi