Šabić ostaje u Mladosti: Bilo bi besmisleno da sam ostao mjesec dana

Bh. stručnjak potvrdio za SportSport.ba

Šabić ostaje u Mladosti: Bilo bi besmisleno da sam ostao mjesec dana · Saznajemo

Nermin Šabić će i naredne sezone sjediti na klupi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Ovu informaciju potvrdio je bosanskohercegovački stručnjak za portal SportSport.ba.

Šabić je u Mladost stigao krajem sezone koja je nedavno završila i ekipu je vodio u samo nekoliko utakmica nakon što je Edis Mulalić podnio ostavku. Ipak, kako sam kaže, bilo bi besmisleno da ne produži ugovor i na narednu sezonu.

"Pa, dobro, ne bih ni prihvatio da ostanem samo mjesec dana, nekako je bilo i logično da ću ostati i u narednoj sezoni. Ono što je dobro i što mi se sviđa u ovom klubu je što imamo plan na duži period. Naravno, mnogo toga će zavisiti i od rezultata, ali moram reći da meni lično, kao vjerovatno ni klubu, ne bi ništa značilo da sam ostao samo mjesec dana", rekao je Šabić koji se osvrnuo i na nadolazeći prelazni rok.

"Imamo neke igrače kojima je istekao ugovor. Stalno se savjetujemo među sobom i pokušat ćemo da se pojačamo adekvatno za narednu sezonu, posebno na pozicijama na kojima su igrali igrači kojima je istekao ugovor".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Baš kao i na početku prošle sezone, i ove sezone će cilj biti plasman u Ligu za prvaka. Mladost to nije uspjela izboriti prošle sezone iako joj je malo falilo. Baš to malo ćemo sada pokušati nadoknaditi i otići u gornji dio tabele. Pokušat ćemo napraviti jedan iskorak u narednoj sezoni, mislim da je došlo to vrijeme nakon tri godine", zaključio je Šabić u razgovoru za SportSport.ba.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vucko
Koja ubleha i prevarant.Fuj.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi