Iskusni defanzivac će uskoro imati novi klub

Aleksić napustio Krupu, ostaje u Premijer ligi

Samir Mlaćo

Već sada je poznato da će Krupa u dosta izmijenjenom sastavu biti u novoj sezoni Premijer lige BiH. Na klupi neće sjediti i dosadašnji šef struke Sloboda Starčević koji se jučer i zvanično razišao sa ovim klubom, a klub je napustio i iskusn defanzivac Radosav Aleksić.

Naime, Aleksić se odlučio za promjenu sredine, ali će ostati u Premijer ligi BiH.

Ime njegovog novog kluba trebalo bi biti poznato već danas.

"Ništa još nije riješeno, ali neću ostati u Krupi. Uglavnom ostajem u Premijer ligi", kratko je kazao 32-godišnji stoper.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Aleksić je u minuloj sezoni za Krupu upisao 28 nastupa u ligi uz dva pogotka, a četiri nastupa je dodao u Kupu BiH. U BiH je nosio još i dres Slavije, Zrinjskog te Travnika, odakle je i stigao u Krupu na Vrbasu u julu 2016. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.