Nevres Fejzić napustio Krupu

Istekao mu ugovor

Nevres Fejzić napustio Krupu

M. Šljivak

Nevres Fejzić (27) više nije član Krupe na Vrbasu. Ovom 27-godiš¡njem čuvaru mreže ugovor sa ovim timom je istekao, a kako nije dogovoren nastavak saradnje, Fejzić je napustio klub.

Ovu informaciju je Fejzić potvrdio za SportSport.ba i zahvalio se Krupi na svemu što su za njega učinili.

"Drago mi je što sam bio dio kluba kao što je Krupa i što sam ušao u historiju sa njima jer smo po prvi put igrali finale Kupa. Bilo mi je lijepo u ovom klubu, ali došlo je vrijeme da se krene dalje. Hvala svim ljudima iz Krupe i mojim dosadašnjim saigračima", rekao je za SportSport.ba Fejzić.

Sjajni golman ponuda za nastavak karijere ima dosta, a odluku gdje će igrati u narednoj sezoni donijeće u narednih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Krupe Fejzić je jako uspješno branio u Metallegheu, Travniku i Radniku iz Hadžića, a protekle sezone je nastupio u 25 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi