Starčević više nije trener Krupe: Odlazim ponosan

Ima ponude iz Premijer lige BiH

Starčević više nije trener Krupe: Odlazim ponosan

U narednoj premijerligaškoj sezoni na klupi FK Krupa definitivno neće biti Slobodan Starčević.

Ovaj 46-godišnji strateg je osjetio zasićenje i nakon četiri i pol izuzetno uspješne godine odlučio je da okrene novu stranicu i napusti Krupu, što je i potvrdio za SportSport.ba nakon što je danas obavio razgovore s čelnicima kluba.

"To je to, više nisam trener Krupe. Zajednički smo odlučili da je vrijeme za rastanak. Ponosan sam na ono što sam u proteklim godinama napravio radeći u Krupi, no, eto, došlo je vrijeme da napravimo iskorak i klub i ja", kazao nam je Starčević, pa se osvrnuo na planove za budućnost.

"Ponuda ne nedostaje. Ima interesovanja iz inostranstva i Premijer lige BiH, no još nisam odlučio ništa. U narednim danima bi stvari trebale biti jasnije", dodao je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod Starčevićevim vodstvom Krupa je ispisala najljepše stranice u dosadašnjoj klupskoj stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije