Fajiću istekao ugovor s Krupom, šta će odlučiti?

Krupa mu nudi produženje saradnje, ali...

Fajiću istekao ugovor s Krupom, šta će odlučiti?

Iskusni bh. napadač Nusmir Fajić je, kako stvari stoje, završio svoju misiju u Krupi na Vrbasu.

Fajić je u Krupu stigao u ljetnom prijelaznom roku i sa 10 pogodaka je u protekloj sezoni bio najbolji strijelac kluba, a nakon godinu dana s ovim premijerligašem bi se mogao razići. 

Po završetku sezone 31-godišnjem Fajiću je istekao ugovor sa Krupom i trenutno je slobodan igrač. Na njegov stol Krupa je stavila određene uslove o nastavku saradnje, ali do dogovora između dvije strane dosad nije došlo, pa nije isključeno da ga u narednoj sezoni gledamo u drugoj sredini. 

U našoj zemlji Fajić se golovima istaknuo i ranije. Golgeterske manire je pokazao u sezoni 2011/2012. kada je kao napadač Travnika bio drugi strijelac lige, a jednako uspješan je bio i u Sloveniji, gdje je uz tri titule sa Mariborom, proglašen i najboljim napadačem lige.

Kasnije je, prije nego što se vratio na premijerligaške terene, igrao još u Bjelorusiji, Kini i Rumuniji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi