Plan još uvijek postoji

UFC pripremao veliki turnir četvorice boraca, ali...

Midhat Šljivak

Najveća svjetska MMA promocija UFC radila je na velikom projektu, ali za sada dogovora o sjajnom turniru četvorice nema.

Čelni čovjek UFC-a Dana White pokušao je organizovati turnir četvorice boraca, a na kojem bi učestvovali Khabib Nurmagomedov, Conor McGrogor, Georges St. Pierre i Nate Diaz.

Ipak, do organizacije turnira nije došlo. Iako su borci bili zainteresovani na kraju je sve pokvario ispad kojeg je napravio Conor McGregor u Brooklynu kada je napao autobus sa ostalim borcima.

Za sada UFC nije uspio dogovoriti ključne detalje. Još uvijek se radi na tome, a ako dođe do dogovora u polufinalu će se boriti McGregor i Khabib, te Diaz i St. Pierre.

Pobjednici bi borbi bi se našli u velikom finalu gdje bi odlučili o šampionu uz bogatu novčanu nagradu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.