Stigao umjesto Adžema

Slobodan Krčmarević novi trener Željezničara! · Zvanično

Endin Čaušević

FK Željezničar objavio je prije nekoliko trenutaka na svojoj zvaničnoj stranici da je Slobodan Krčmarević novi trener kluba s Grbavice.

Srbijanski trener na klupu Plavih dolazi umjesto Admira Adžema koji je danas napustio Željezničar. Krčmarević je svoju igračku karijeru većinom proveo u Partizanu, a još je igrao za PAOK, Apolon Anortozic i Panionis u Grčkoj.

Kao trener počeo je u omladinskim kategorijama Partizana, a kasnije je bio trener mladih selekcija Srbije i Kazahstana. U prethodne dvije sezone s klupe je predvodio Rudar iz Velenja, te Pobedu iz Prilepa.

"Stekao sam dobar dojam, posebno o predsjedniku Misimoviću, a i svi znate šta predstavlja Željezničar. Privukao me taj projekat, tako da sam spreman preuzeti klub. Igrao sam u više navrata na Grbavici i znam o kakvom timu se radi i kakve navijače ima", kazao je Krčmarević za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.