Admir Adžem više nije trener Željezničara!
Iako je ove sezone donio Želji trofej Kupa BiH u klubu su odlučili da neće ostati trener jer nije ispunio primarni cilj, a to je osvajanje titule prvaka BiH.

Napustio klupu Plavih

Admir Adžem više nije trener Željezničara!

E. Čaušević

FK Željezničar saopštio je danas da Admir Adžem više nije trener kluba s Grbavice.

Plavi su danas na svojoj zvaničnoj stranici potvrdili da Adžem neće biti trener ove ekipe u narednoj sezoni. Ovaj stručnjak je ove sezone sa Željom osvojio Kup BiH, ali nije uspio da ispuni primarni cilj, a to je osvajanje titule prvaka naše zemlje.

"Zahvaljujem se svima na maksimalnoj podršci, počevši od igrača, članova stručnog štaba i svih zaposlenih u klubu kao i rukovodstvu kluba. Ekipi želim puno sreće i što bolje rezultate u idućoj sezoni", rekao je Adžem za zvaničnu stranicu FK Željezničar.

Klub je odlučio da Adžemu ponudi povratak u omladinski pogon Željezničara, no ovaj trener još uvijek nije donio konačnu odluku o nastavku karijere.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

entrerios
Adžem je odličan trener,napravio je što je mogao i više od toga..Zrinjski je imao puno bolje igrače i širi izbor na klupi...osvojio je ipak kup,ali to upravi želje nije dovoljno,možda bi se uprava trebala promijeniti, a čovjeka pustiti da radi svoj posao...žao mi ga je ,jer je to jedan gospodin trener,umjeren u izjavama,korektan,odlično je radio svoj posao pozdrav iz posušja
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi