Zakarić pred odlaskom, želi ga velikan iz regiona

Reprezentativac BiH pakuje kofere?

Zakarić pred odlaskom, želi ga velikan iz regiona

Goran Zakarić će ovog ljeta biti 'vruća roba' na fudbalskom tržištu.

Ovaj 25-godišnji ofanzivac se sjajnim igrama u dresu Željezničara izborio za mjesto u reprezentaciji BiH, a ujedno je i skrenuo pažnju nekoliko renomiranih klubova, među kojima je i beogradski Partizan.

Srbijanski mediji, konkretno Telegraf, objavio je kako Partizan želi da doved Zakarića ukoliko Humsku ovog ljeta napusti Zoran Tošić. Isti izvor tvrdi kako su pregovori sa Zakarićem u poodmakloj fazi, a u ovom momentu nije poznato koliko bi crno-bijeli bili spremni izdvojiti za transfer, budući da krilnom fudbaleru Željezničara ugovor važi do 2019. godine.

Telegraf opisuje Zakarića kao fudbalera koji se bolje služi lijevom nogom, a odlikuju ga brzina, dobra igra "jedan na jedan", smisao za asistenciju, izgrađen i precizan šut. To mu je uostalom i donijelo veoma dobru statistiku tokom protekle sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta će od cijele priče na kraju biti, ostaje da se vidi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
De ba đeš medju one divljake fuj
5 7
zaboti janos
Ne tamo,najebaces.
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi