Krčmarević: Velike su šanse da budem trener Želje, privukao me projekat

Potvrdio za SportSport.ba

Krčmarević: Velike su šanse da budem trener Želje, privukao me projekat

Edmir Škorić

Slobodan Krčmarević je jedan od kandidata za klupu Željezničara, a to je potvrdio i u razgovoru za SportSport.ba.

Krčmarević nam je jučer rekao kako "nije bilo kontakata sa FK Željezničar", no očigledno je samo skrivao od javnosti da je u pregovorima sa bh. klubom.

Nakon što su Plavi otpustili Admira Adžema, počela su nagađanja da bi njegovo mjesto mogao zauzeti srbijanski stručnjak Slobodan Krčmarević.

"Da, u nekim sam razgovorima i blizu sam Željezničara.Stekao sam dobar dojam, posebno o predsjedniku Misimoviću, a i svi znate šta predstavlja Željezničar. Privukao me taj projekat, tako da sam spreman preuzeti klub", kazao je Krčmarević za SportSport.ba, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrao sam u više navrata na Grbavici i znam o kakvom timu se radi i kakve navijače ima. Definitivno sam zainteresovan da budem trener. Kolike su šanse da se to desi? Velike".

Krčmarević je imao bogatu igračku karijeru, a trenirao je mladu reprezentaciju Srbije, mladi tim Partizana, Apollon iz Limassola, Anorthosis, Zhetysu, Doxu, Rudar Velenje...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi