Predsjednik Panate je jasan

Ili titula ili otkaz!

Edmir Škorić

Prvi čovjek Panathinaikosa Dimitris Janakopulos ljut je na igrače nakon poraza od Olympiakosa u prvom meču finalne serije za prvaka Grčke.

Olympiakos je u gostima slavio u Atini, stigao je tako do brejka, pa je predsjednik Panate iskazao veliko nezadovoljstvo prema igračima.

"AEK vas je izbacio u Kupu, pobijedio vas je i najbolji tim u Evropi i nismo ništa rekli. Ali nedopustivo je da izgubite od najlošijeg Olympiakosa u zadnjoj deceniji. Ako en osvojite titulu. onda ste svi slobodni i odlazite", kazao je Janakopulos.

Finale grčkog šampionata igra se na tri dobivene utakmice, pa vidjet ćemo kakva će na kraju biti reakcija igrača na ovakve izjave predsjednika kluba.

Panata i Olympiakos narednu utakmicu igraju u četvrtak, a ovaj put će domaćin biti sastav iz Pireja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.