Prvi čovjek Sloge želi Amara Osima na klupi svog tima

Vraća li se Osim u Premijer ligu?

Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor! · Ekskluzivno

Midhat Šljivak

Sloga iz Simin Hana plasirala se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a tim kojeg predvodi Azmir Husić ima namjeru da napravili velike stvari i u društvu najboljih timova u našoj zemlji.

Ekipa iz Simin Hana je već angažovala nekoliko provjerenih fudbalera. Očekuje se dolazak još nekoliko igrača, ali i novog trenera tima.

Prvi čovjek Sloge Azmir Husić se ne šali kada je u pitanju napad na sam vrh Premijer lige. On je danas obavio razgovore sa Amarom Osimom na kojem se raspravljalo o njegovom preuzimanju tima iz Simin Hana.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Husić je Osimu predočio višegodišnju strategiju razvoja kluba, a koja je daleko najtrofejnijeg trenera u Bosni i Hercegovini oduševila.

Također, ponudio mu je konkretne uslove koje, kako saznajemo, nema niti jedan stručnjak u državi, a u narednim danima trebalo bi biti jasno da li će zainteresovane strane postići konačan dogovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da bi povratak Osima u bh. fudbal bio itekako od velikog značaja za sve i da bi njegov dolazak u Slogu pobudio još veće interesovanje za fudbal u našoj zemlji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.