Nekadašnji trener Partizana i selektor Srbije u pregovorima sa Slogom

Veliko fudbalsko ime dolazi u Premijer ligu?

Nekadašnji trener Partizana i selektor Srbije u pregovorima sa Slogom · Saznajemo

U Slogi iz Siminog Hana svakodnevno rade na pojačanjima, traže igrače na svim pozicijama, a istovremeno se privode kraju i aktivnosti o angažmanu novog trenera.

Nije tajna da je prvi čovjek kluba Azmir Husić već razgovarao sa Slobodanom Starčevićem i Matom Neretljakom, a među kandidatima za klupu novog premijerligaša je također i nekada proslavljeni fudbaler Ljubinko Drulović.

Ovaj srbijanski stručnjak je bez angažmana od 2015. godine kada se razišao sa Partizanom, a da je obavio razgovore sa Slogom potvrdio je i u telefonskom razgovoru za SportSport.ba, kazavši kako nije nemoguće da karijeru nastavi u našoj zemlji. 

"Razgovarao sam sa gospodinom Husićem, ne krijem. Po onome što sam vidio, radi se o veoma ambicioznom čovjeku koji želi napraviti nešto sa Slogom. Da li ću ja biti trener ili ne, to ćemo tek vidjeti", kazao nam je Drulović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drulović je veliko fudbalsko ime. U igračkoj karijeri je imao priliku igrati za klubove poput Benfice i Porta, a u trenerskim vodama vrlo uspješno pliva posljednjih 10-ak godina. Najveći uspjeh je ostvario sa selekcijom Srbije do 19 godina s kojom je osvojio Evropsko prvenstvo, a jedno vrijeme je kao selektor radio i u A reprezentaciji Srbije, te Makedonije. Trenirao je još Partizan, Banat, Dravu Ptuj... 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi