Izazvao veliku pažnju

Najjači fudbaler svijeta "prijeti" Ramosu: Imaš sreće što me nikad nećeš sresti

Midhat Šljivak

Sergio Ramos proglašen je glavnim krivcem za povredu Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka, a zatim je "proglašen" krivim i za navodni potres mozga kojeg je tokom meča doživio i golman Redsa Loris Karius.

Ramosa su mnogi iz svijeta fudbala okrivili za namjerno povrjeđivanje protivnika, a javio se i najjači fudbaler svijeta Adebayo Akinfenwa.

Napadač Wycombe Wanderersa sa 103 kilograma izgleda zaista zastrašujuće, a kao navijač Redsa odlučio je zaprijetiti Ramosu.

"Sergio, ne samo da si povrijedio mog drugara Moa Salaha, ali sad čujem da si i Kariusu uzrokovao potres mozga. Slušaj brate, sretan si što nikad neću igrati protiv tebe jer nikad neću igrati u Ligi prvaka", rekao je Akinfenwa.

Nakon toga je pokazao svoju snagu tako što je lagano zdrobio kopačku koju je držao u rukama.

Ovo je oduševilo navijače Liverpoola i mnogi bi ga rado vidjeli u dresu svog voljenog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.