Čemu su se smijale zvijezde Reala pored Liverpoolovog grba?

Nije ono što mislite...

Čemu su se smijale zvijezde Reala pored Liverpoolovog grba?

Edmir Škorić

Na Anfieldu se sutra igra prijateljski meč između selekcija Brazila i Hrvatske, a sve u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo.

Na društvenim mrežama se večeras pojavila fotografija trojice igrača Real Madrida koji pucaju od smijeha pored grba Liverpoola.

U suštini, na fotografiji se ne vidi Casemiro koji se nalazi lijevo od grba Liverpoola, a koji je vodio razgovor sa svojim saigračima iz Real Madrida, ali na internetu se naravno pojavila priča da su ismijavali Liverpool kojeg su nedavno dobili u finalu Lige prvaka u Kijevu s 3:1.

Modrić, Kovačić, Marcelo i Casemiro igrat će sutra na suprotnim stranama, a razgovor koji su vodili na Anfieldu bio je sve samo ne ismijavanje engleskog velikana, kako su to požurili da predstave pojedini otočki mediji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi