Oglasio se nakon dvije sedmice

Salah otkrio kakvu poruku mu je poslao Ramos nakon utakmice

Endin Čaušević

Mohamed Salah je ove sezone oduševio fudbalski svijet svojim igrama u dresu Liverpoola s kojim je stigao do finala Lige prvaka.

Redsi su u finalu u Kijevu poraženi od Real Madrida sa 3:1, a Salah je iz igre izašao već u 30. minuti zbog povrede. Egipćanin je bio u duelu sa Ramosom nakon čega je završio na travnjaku i zbog povrede ramena nije bio u mogućnosti da nastavi meč.

Mnogi su optužili Ramosa da je namjerno povrijedio Salaha što je na kraju i prelomilo ovaj duel. Ramos je nakon meča izjavio da je to bio običan duel i da je poslao poruku Salahu jer mu je žao što se povrijedio pred sami kraj sezone i početak Svjetskog prvenstva.

Nakon dvije sedmice šutnje konačno se oglasio i Salah koji je potvrdio da mu je Ramos poslao poruku, ali da mu nikad nije rekao da je u redu to što je uradio u finalu.

"To je bio najgori trenutak moje karijere. Istina je da mi je poslao poruku u kojoj mi je želio brz oporavak i objasnio da nije imao namjeru da me povrijedi, ali nikada mu nisam rekao da je u redu to što je uradio. Kada sam pao na teren osjetio sam veliku bol i odmah sam se zabrinuo. Također, tu je bilo bijesa i tuge jer neću igrati ostatak finala Lige prvaka. Onda u narednom trenutku mi je prošlo kroz glavu da možda neću igrati na Mundijalu i to me uništilo. Sada sam bolje i nadam se da ću igrati prvi meč protiv Urugvaja, ali ovisit će o tome kako ću se osjećati", rekao je Salah.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.