Liverpool i Real spremili spektakularnu razmjenu nakon Mundijala?

Salah želja Kraljeva

Liverpool i Real spremili spektakularnu razmjenu nakon Mundijala?

E. Čaušević

Mohamed Salah iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Liverpoola, a svojim igrama privukao je interes evropskih velikana.

Egipćanin je u minuloj sezoni vodio Liverpool do finala Lige prvaka, ali Redsi nisu mogli da pariraju Real Madridu. Upravo je kraljevski klub pokazao veliki interes za Salaha, a navodno Florentino Perez želi posao završiti odmah nakon Mundijala.

Ipak, iz Liverpoola su jasno poručili da Salah nije na prodaju i da nema šanse da puste svog najboljeg igrača nakon samo jedne sezone na Anfieldu. No, predsjednik Real Madrida sigurno neće tek tako odustati od ovog igrača ,a prema pisanju medija spremio je ponudu koji će Redsi teško odbiti.

Navodno, Real Madrid spreman je da u suprotnom pravcu pošalje Marca Asensija za kojeg se vjeruje da će biti jedan od najboljih igrača svijeta u narednim godinama. Iako je pred njim tek budućnost čini se da je Perez nestrpljiv i da mu je sada najvažnije da nekako ugrabi Salaha.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači kraljevskog kluba su protiv ovakvog poteza jer su svjesni da se od Asensija tek očekuje za zablista najbolje što može. Međutim, Perez je u prošlosti pokazao da ne odustaje od nečega što silno želi, a čini se da mu je Mohamed Salah trenutno najveća "opsesija".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realosmadridos
Nema od ovog ništa
1 0
adis_D11
Cuj asensija,jedino ako jos dobro doplate.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi