Lučić iz Radnika interesantan Zrinjskom

Plemići pronašli rješenje na golmanskoj poziciji?

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine ekipa Zrinjskog uskoro će početi pripreme za novu sezonu.

U mostarskom klubu još uvijek slažu kockice što se tiče igračkog kadra, a velika potraga i dalje je za novi golmanom nakon što je Kenan Pirić napustio Plemiće.

S klubom iz Mostara povezuju se brojna imena, a kako nezvanično saznajemo interesantan im je i golman Radnika, Mladen Lučić.

Iskusni 32-godišnji golman je već dvije sezone standardan na golu kluba iz Bijeljine i svojim partijama očito je skrenuo interes Zrinjskog. U ovoj sezoni Lučić je u Premijer ligi BiH na golu Radnika bio 29 puta.

Lučić je ponikao u Slaviji iz Lukavice, a kasnije je igrao još za Olimpik i Borac, dok je uu radnik stigao prije dvije godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.