Zrinjski pred realizacijom sjajnog transfera?
Sjajni veznjak je privukao veliku pažnju na sebe

Beširović stiže Pod Bijeli brijeg

Zrinjski pred realizacijom sjajnog transfera? · Saznajemo

M. Šljivak

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostara, mogao bi dobiti veliko pojačanje za narednu sezonu.

Kako SportSport.ba saznaje, novi igrač Plemića trebao bi postati vezni igrač Radnika iz Bijeljine Dino Beširović.

Prema informacijama do kojih je SportSport.ba došao, Beširović je veoma blizu potpisa za Zrinjski i transfer između zainteresovanih strana bi jako brzo mogao biti gotov.

Ako do transfera dođe, Beširović će postati još jedno zvučno pojačanje za vezni red prvaka Bosne i Hercegovine koji je već angažovao Edina Rustemovića iz Slobode.

Sjajni veznjak Radnika je bez ikakve dileme jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine. Dobri nastupi u ovom timu su mu donijeli i poziv u reprezentaciju i sada je pred njim korak naprijed u karijeri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Zrinjskog za ovog fudbalera interes pokazuje još nekoliko timova, ali za sada je on najbliži prvaku naše zemlje.

Član tima iz Bijeljine 24-godišnji veznjak postao je 2015. godine, a protekle sezone je u 29 odigranih utakmica postigao četiri gola uz četiri asistencije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije