Miše ili Karačić?

Zrinjski čeka trenera, za sada u igri dva imena · Saznajemo

Edmir Škorić

Pomalo neočekivano je danas Zrinjski saopštio da Blaž Slišković naredne sezone neće biti šef stručnog štaba.

Iz Zrinjskog su objavili kako je na lični zahtjev Slišković odstupio s pozicije šefa stručnog štaba, ali najvjerovatnije ostaje u klubu s novom funkcijom u sportskom segmentu.

Za sada nije poznato ko će naslijediti Sliškovića, koji je sa Plemićima osvojio dva uzastopna naslova prvaka BiH, ali po onome što saznajemo, u igri su dva trenera.

Špekuliše se da bi na trenersku klupu mogao sjesti Ante Miše, koji je trenirao Hajduk, Istri, Dugopolje i Vitez, ali i Branko Karačić, koji je također radio u Vitezu, a bh. javnosti je poznat i po tome što je vodio upravo Zrinjski, trenirao je još Široki Brijeg, Osijek, Šibenik, Cibaliju.

U narednim danima Zrinjski, koji je danas startao s pripremama za novu sezonu, objavit će ime Bakinog nasljednika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.