Slišković više nije šef struke Zrinjskog!

Slišković više nije šef struke Zrinjskog! · Zvanično

E. Škorić


Blaž Slišković danas je odlučio da napusti poziciju šefa stručnog štaba HŠK Zrinjsk.

Na danas zakazanoj prozivci HŠK Zrinjski stigla je vijest o iznenadnom napuštanju Sliškovića na funckiji koju je dosad obavljao. 

Ova odluka će sigurno biti šokantno za navijače Zrinjskog, s obziorom da je sve išlo ka tome da će Slišković i u narednoj sezoni voditi bh. prvaka.

On će ostati u redovima Zrinjskog, ali neće biti na poziciji šefa stručnog štaba. Ko će ga naslijediti, još nije poznato.

O odlasku Sliškovića s pozicije šefa stručnog štaba potvrdio je i Zrinjski.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je Blaž Slišković na osobni zahtjev odlučio odstupiti s pozicije šefa stručnog stožera.

Cijeneći sve što je Blaž Slišković uradio za naš klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog svega toga Blaž Slišković će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana.

HŠK Zrinjski će javnost blagovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

drago789
Za prilike u BH fudbalu Zrinjski je profesionalan klub.
13 6
Conor Mc Gregor
Nosi govnaaaaaa
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi