Zrinjski startao sa pripremama, predstavljena četvorica novajlija

Plemići u novu sezonu bez Sliškovića

Zrinjski startao sa pripremama, predstavljena četvorica novajlija

Danas u 11 sati obavljena je prozivka u redovima HŠK Zrinjski. U svjetlu vijesti da je Blaž Baka Slišković podnio ostavku na mjesto trenera ekipe na prozivci se pojavilo 39 nogometaša, među kojima i nova imena Edina Rustemovića, Emana Markovića, Ivana Brkića te Mateja Rodina.

Što se tiče igračke križaljke u redovima aktualnog bh. prvaka, sigurno je da će biti još nekih promjena. Spominju se odlasci nekih nogometaša koji su bili nosioci igre u protekloj sezoni, dok se uz četiri novopridošla nogometaša vezuje ime Dine Beširevića koji je u minuloj sezoni bio prva violina bijeljinskog Radnika.

Edin Rustemović po dolasku u Zrinjski rekao je: Drago mi je da sam u Zrinjskom. Stigao sam u veliki klub, a ja ću se potruditi da opravdam ukazano povjerenje uprave bh prvaka i svojim igrama se nametnuti treneru. Velika je konkurencija ali to je dobro, tjerat će me da budem još bolji. Vjerujem u sebe i svoje mogućnosti.

Eman Marković je dodao: Prvi dojmovi su odlični. Paše mi sve, od suigrača, trenerskog tima i svega, a najviše stil igre koji gaji Zrinjski. Što se tiče mene, mogu igrati na pozicije oba krila, čak i u vršku napada, a ja se najbolje osjećam na poziciji lijevog krila i na njoj mogu najviše dati, no zadnja će biti trenerova, a ja sam spreman zaigrati gdje god on to zamisli.

Novi vratar Plemića, rođeni Karlovčalnin Ivan Brkić koji je pristigao iz Cibalije rekao je: Čast mi je doći u ovako veliki klub, prvaka BiH. Nadam se da ću se što prije aklimatizirati, te kroz treninge dokazati da zaslužujem mjesto na golu Zrinjskog. Bit će zanimljivo biti član kluba koji ima najviše ambicije, sigurno velika razlika u odnosu na Cibaliju, ali to mi je sigurno motiv više i istrajat ću da pokažem koliko vrijedim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši stoper GOŠK-a Matej Rodin također nije krio zadovoljstvo činjenicom da je postao član aktualnog prvaka: Drago mi je da sam ovdje, nositi dres Zrinjskog velika je čast, ali i obveza i potrudit ću se što prije da me ekipa prihvati, te da izborim svoje mjesto u prvoj postavi.

Nogometaši Zrinjskog danas će proći liječničke preglede, a s treninzima će početi sutra. Nakon ostavke Blaža Sliškovića još nije poznato tko će biti trener prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi