Bivši trener Raptorsa pronašao novi angažman

Casey pet godina za kormilom Pistonsa

Dwane Casey nije dugo bio bez posla.

Nakon što je proglašen trenerom godine i nakon što su njegovi Toronto Raptorsi pometeni u polufinalu Istočne konferencije od strane Cavaliersa, Detroit Pistonsi objavili su da su dogovorili petogodišnju suradnju s Caseyem.

Momčad iz Detroita tijekom prošle sezone u tradeu je dobila Blake Griffina iz Clippersa koji je u paru s Andre Drummondom oformio možda i najjači centarski tadem u ligi.

Dužina ugovora koju je Casey dobio od strane Pistonsa govori o povjerenju koje managment Bad Boysa ima u ovoga stručnjaka, a u ovom periodu pred Caseyjem je zadatak da Pistonse dovede u doigravanje i sam vrh Istočne konferencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.