Foto: Slobodna Dalmacija

Dogovor sa hrvatskim stručnjakom veoma blizu

Ante Miše je novi trener Zrinjskog? · Saznajemo

Danas su iz Mostara stigle dosta neočekivane vijesti. Naime, Blaž Slišković je na lični zahtjev odstupio sa mjesta trenera Zrinjskog.

Ubrzo nakon toga počelo se špekulisati o njegovom nasljedniku na klupi aktuelnog prvaka BiH, a kao glavni kandidati su se pominjali Ante Miše i Branko Karačić.

Kako saznaje SportSport.ba, novi trener Zrinjskog će najvjerovatnije biti Ante Miše. Navodno je postizanje dogovora sa ovim hrvatskim stručnjakom veoma blizu, te je on već stigao u Mostar kako bi finalizovao posao.

Ante Miše je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio, između ostalih, ekipe Hajduka, Istre, Dugopolja i Viteza, dok je jedno vrijeme bio asistent selektoru Čačiću u reprezentaciji Hrvatske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.