Nije saopštio odluku

Ko je ovdje lud? Griezmann se pojavio na pressu, pa rekao da mu je žao

Endin Čaušević

Antoine Griezmann danas se pojavio press konferenciji Francuske i svi su bili sigurni da će konačno objaviti odluku o tome da li će ostati u Atletico Madridu ili će karijeru nastaviti u Barceloni.

Već mjesecima špekuliše se o tome da će Griezmann na ljeto napustiti Barcelonu koja je spremna aktivirati otkupnu klauzulu od 100 miliona eura. Čak mu je i selektor Francuske, Didier Deschamps, poručio da mora riješiti tu dilemu prije početka Mundijala jer ne želi da nešto remeti atmosferu u ekipi.

Griezmann je danas bio na press konferencij i svi su bili ubjeđeni da će otkriti planove za budućnost. Francuz se pojavio pred prisutnim novinarima, ali je sve šokirao kada je rekao da još uvijek ne može reći ništa o tome da li ostaje u Atleticu ili ide u Barcelonu.

"Veoma mi je žao, ali danas vam neću saopštiti odluku o nastavku karijere. Znam da se to očekuje već dugo, ali danas jednostavno nije dan kada ću otkriti nešto više", poručio je Griezmann koji je nastavio pričati o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.