Zainteresiran za bh. reprezentativca

Hajduk za Todorovića poslao ponudu Slobodi · Saznajemo

Navijače tuzlanske Slobode ovog prijelaznog roka ponajviše zanima šta će biti sa Darkom Todorovićem.

Sjajnim igrama u protekloj sezoni Todorović se izborio za status "A" reprezentativca BiH i postoji mogućnost da svoju karijeru nastaviti graditi van granica naše zemlje, a kao jedan od zainteresovanih klubova posljednjih sedmica se pominjao Salzburg.

Ipak, iz austrijskog šampiona su nešto kasnije opovrgnuli medijska pisanja riječima da Todorović nije u fokusu Salzburga, no unatoč tome interesovanja za ovim 21-godišnjim defanzivcem ne nedostaje.

Todorovića u svojim redovima želi vidjeti i Hajduk, što su nam potvrdili i iz Slobode, uz opasku da se radi o najozbiljnijoj ponudi jer je došla direktno od kluba. U ovom momentu nije poznato koliko su Splićani spremni izdvojiti novca na ime obeštećenja, međutim jasno je da u tuzlanskom klubu neće žuriti, pošto ne žele po svaku cijenu pustiti Todorovića.

Inače, Todoroviću ugovor sa Slobodom važi do 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.