Pršeš se vratio na Tušanj, Tuzlaci još traže destinaciju za pripreme

Sloboda vratila svog nekadašnjeg igrača

Pršeš se vratio na Tušanj, Tuzlaci još traže destinaciju za pripreme

Danas je tuzlanska Sloboda i zvanično angažovala pojačanje za narednu sezonu, a riječ je o Omaru Pršešu, igraču koji je i ponikao na Tušnju.

Portal SportSport.ba je već pisao o interesu Tuzlaka za ovog fudbalera, a danas je 23-godišnji Pršeš ozvaničio jednogodišnju saradnju sa Slobodom, s tim što je u njegov ugovor ugrađena i opcija produženja za još jednu godinu.

Ovaj vezni fudbaler je bio član mlađih selekcija Slobode, a u prvi tim Tuzlaka je prekomandovan 2012. godine. Pršeš je napustio Tušanj na ljeto 2016. kada je prešao u Olimpik, a u Slobodu se sada vraća nakon polusezone u Zvijezdi iz Gradačca.

Osim potrage za pojačnjima u Slobodi se trenutno traži i najbolja destinacija za pirepreme. U opticaju su Istra, Kupres i Bugarsa, a najvjerovatnije je da će konačni izbor pasti upravo na Bugarsku, s obzirom da je ova opcija u ovom trenutku najpovoljnija za klub sa Tušnja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi