Kunić odbio Kukesi, stigla ponuda iz Premijer lige

Sjajni napadač pred odlaskom iz Borca

Kunić odbio Kukesi, stigla ponuda iz Premijer lige

S. Mlaćo

FK Borac će u narednoj sezoni igrati Prvu ligu RS, a na meti brojnih klubova od prvog dana pauze je sjajni napadač Petar Kunić koji je postigao 12 pogodaka u minuloj sezoni PL te bio prva violina Velikana iz Platonove.

Teško je očekivati da će Kunić igrati Prvu ligu RS, a ovih dana našao se na meti tuzlanske Slobode koja je dobila i novi stručni štab. Na Tušnju Kunića vide kao idealno rješenje za vrh napada, pa ćemo vidjeti da li će se transfer i ostvariti.

Kunić je dobio i ponudu albanskog Kukesija, ali je istu odbio smatrajući da nije pravi trenutak da karijeru nastavi u toj zemlji.

Već ranije 24-godišnji napadač je isticao da ponuda ima ali tek kada iste budu konkretno i kada zadovolje i njega, da će donijeti konačnu odluku. Nije isključio ni mogućnost ostanka u BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kunić je ove sezone za Borac u Premijer ligi upisao 29 nastupa uz 12 pogodaka, dok je dva nastupa dodao u Kupu BiH uz tri pogotka. Bio je i mladi reprezentativac BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi