Kvalifikacije za SP

Belgijanci objavili spisak pred meč protiv BiH

Selektor košarkaške reprezentacije Belgije Stefan Garaleas objavio je spisak košarkaša na koje će računati u susretu protiv Bosne i Hercegovine.

Naš državni tim će igrati protiv Belgije 2. jula jednu od najvažnijih utakmica u ovim kvalifikacijama, a selektor Belgijanaca je objavio spisak igrača na koje će računati:

Spisak Belgije: Akyazili Thomas, Bako Ismael, Desiron Yannick, Gillet Pierre-Antoine, Kanda-Kayinda Ordane, Kesteloot Vincent, Lasisi Elias, Lecomte Manu, Lojeski Matthew, Jean-Marc Mwema, Jean Salumu, Serron Quentin, Tabu Jonathan, Olivier Troisfontaines, Kevin Tumba, Hans Vanwijn, Van Rossom Sam.

Zamjene: Boukichou Khalid, Bratanovic Haris, Robert-Francois Xavier, Tim Lambrecht, Alexandre Libert, Marchant Dorian, Schoepen Yoeri.

Podsjetimo, Belgijanci još uvijek nemaju pobjedu u ovim kvalifikacijama, dok je naš ti na omjeru 2-2 i jedna pobjeda u preostala dva meča protiv Francuske i Belgije nas vodi dalje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.