Latal pred dvomeč

Trener Spartaka o Zrinjskom: Ne znamo mnogo o njima, ali ima vremena da naučimo

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Latal ne djeluje mnogo nezadovoljan jer je njegov tim u 1. kolu Lige prvaka izvukao bh. predstavnika Zrinjski.

Latal nije bio naročito rječit nakon žrijeba i većinom je ponavljao da o Zrinjskom ne zna mnogo, ali da ima vremena i da će do utakmice prikupiti informacije koje im trebaju.

"To je za nas nepoznat tim, pokušat ćemo da dobijemo što više informacija. Bilo je još težih protivnika, ali mi smo u takmičenju gdje igraju sjajne ekipe i nema laganih rivala. Imamo dovoljno vremena da dobijemo što više informacija. Mi ćemo raditi na tome u narednim danima", rekao je Latal.

Olakšavajuća okolnost za Zrinjski će biti ta što će Spartak u prvom susretu na domaćem terenu igrati bez navijača zbog zabrane koju mu je UEFA izrekla nakon incidenta u 3. kolu pretprošle godine protiv Austrije iz Beča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.