Navija za West Ham?

Mia Khalifa izazvala pometnju navijača klubova iz Engleske objavom na Instagramu

E. Čaušević

Bivša porno glumica Mia Khalifa ponovo se našla u centru pažnje fudbalske javnosti nakon zanimljive fotografije koju je objavila na Instagramu.

Mia Khalifa je poznata po tome što često komentariše sportistima slike, a mnogo komentara izazvala nakon što je prozvala Sergija Ramosa kako bi stala u odbranu golmana Liverpoola, Lorisa Kariusa.

Navijači Liverpoola tada su s oduševljenjem komentarisali njene objave misleći da i ona navija za Redse, ali su se prevarili. Mia Khalifa je prije nekoliko dana objavila fotografiju u dresu West Hama, te priznala da najviše simpatiše ovaj tim što se tiče klubova u Engleskoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.