Fudbaleri West Hama bez treptaja gledali "plus size" manekenku u akciji
Foto: Instagram

Bujna Ashley Graham posebno zapala za oko kapitenu Čekićara

Fudbaleri West Hama bez treptaja gledali "plus size" manekenku u akciji

O. Lekić

Fudbaleri West Hama su prije nekoliko dana "pobjegli" u toplije krajeve, pa se u Miamiju pripremaju za nastavak takmičenja u Premier ligi, gdje im predstoji borba za opstanak s obzirom da su samo tri boda iznad opasne zone.

Slobodno vrijeme fudbaleri Čekićara koriste za šetnju po mnogobrojnim plažama Miamija, a upravo su pored okeana primijetili atraktivnu "plus size" manekenku Ashley Graham koja je bila u sred "photoshootinga" u izazovnom kupaćem kostimu.

Fudbaleri West Hama su nijemo promatrali svaki pokret bujne 30-godišnjakinje koja je tokom photoshootinga promijenila nekoliko oskudnih bikinija.

Igrači londonske ekipe su uhvaćeni kako uživaju u lijepom pogledu, a sudeći prema fotografijama paparazza lijepa Ashley je najviše zapala za oko kapitenu West Hama Marku Nobleu, koji nije odvajao pogled od nje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi