Ovako je završio dres Dimitrija Payeta

Postao otirač za noge

Ovako je završio dres Dimitrija Payeta

M. Šljivak

Zvijezda West Hama Dimitri Payet postao je omražena ličnost kod navijača ovog kluba.

Francuski fudbaler je nedavno odbio da nastupa u dresu Čekićara. To je saopćio menadžeru Slavenu Biliću uz želju da napusti londonski tim do kraja januara.

Odbijanje da nosi dres Čekićara razljutilo je navijače ovog kluba. Od omiljenog, postao je preko noći omražen fudbaler, a već su mu posvećene prve pjesme s tribina.

Naravno, nije mu se pjevalo ništa lijepo, a danas su navijači pored pjesme pokazali i kakvo je njihovo mišljenje o francuskom fudbaleru.

Oni su njegov dres iskoristili kao otirač za cipele. Uredno su očistili obuću od Payetov dres, te je on praktički mrtav za najvjernije navijače ovog kluba.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi