Autor fotografije: gnkdinamo.hr

Bh. fudbaler na odlasku

Velike novce nije opravdao: Hajrović seli u novi klub?

Bh. fudbaler Izet Hajrović bi, sudeći prema natpisima hrvatskih medija, mogao napustiti Dinamo.

Hajrović je na Maksimir stigao u januaru kao veliko pojačanje, dobio je bogat ugovor, međutim za vrijeme dosad provedeno u klubu baš i nije u potpunosti opravdao očekivanja.

Tako hrvatski mediji, konkretno 24sata.hr, prenose da bi naš reprezentativac lako mogao u idućih 10-15 dana otići iz Dinama u novi klub. Za sada se ne spominje gdje bi Hajrović mogao otići, ali je izvjesno da ga u narednoj sezoni nećemo gledati u HNL-u.

U protekloj polusezoni Hajrović je u HNL-u odigrao ukupno 15 utakmica. U strijelce se nije upisivao, dok na kontu ima tri asistencije.

Hajroviću ne cvjetaju ruže od još od 2014. godine kada je otišao iz Grasshoppersa. Najprije je otišao u Galatasaray, gdje se nije naigrao, a gotovo isti problem je imao i u Werderu koji ga je i slao na posudbu u Eibar. Ni tu također nije igrao...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.