Foto: HNK Hajduk

Dobio nekoliko pohvala

Beširović uspješno debitovao za Hajduk

Dojučerašnji fudbaler Radnika Dino Beširović debitovao je danas za svoj novi klub - Hajduk.

Bh. internacionalac je u splitski klub stigao prije nekoliko dana potpisavši trogodišnji ugovor, a odmah po dolasku na Poljud krenulo mu je jako dobro.

Beširović je našao svoje mjesto u početnoj postavi u prijateljskoj utakmici koju je Hajduk danas odigrao protiv poljskog Gornika (4:0), a igra koju je pokazao za vrijeme provedeno na terenu je ostavila dobar dojam za prisutnu publiku.

U ubjedljivoj pobjedi Hajduka, dodajmo i to, golove su postigli Gyurcso (20′), Šego (26′), Bašić (50′) i Tudor (83′).

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Bili" svoju evropsku turneju započinju 26. jula u 2. pretkolu, a protivnik će im biti bolji iz duela između finskog Ilvesa i bugarske Slavije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.