Prisjeo im na muku

Milanu je još samo trebala Montellina izjava

Edmir Škorić

Vincenzo Montella, bivši trener Milana, Rossonerima prisjeda na muku novim izjavama.

Montella je iz Milana otišao u Sevillu, ali smatra da je trebao ostati na klupi italijanskog kluba i da mu je bespotrebno rečeno da ode.

Podsjećamo, on je Milan odveo u Ligu Evrope, ali je otpušten početkom prošle sezone.

"Da li sam žrtva? Definitivno. Naravno da je bila loša odluka da mi se uruči otkaz. Projekat je tek počeo i prekinut je na pogrešan način", rekao je Montella, dodavši:

"U svlačionici je došlo do promjene vlasnika i revolucije. Potpisali smo više od 10 igrača raznih nacionalnosti, a samo jedan je imao historiju igranja u Ligi prvaka - Bonucci. Klub nije imao strpljenja, mislim da sam zaslužio više vremena".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Montellu je naslijedio Gennaro Gattuso, koji je razbudio Rossonere, odveo ih u Evropu, ali nju Milan neće vidjeti jer je suspendovan od strane UEFA-e.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.